Membrii asociaţiei

Simion ILIE

Imprimare
PDF

Simion ILIESite perso : www.simion-ilie.ro

A lucrat in tara si in strainatate in domenii variate (formare, relatii publice, comunicare, marketing, cercetare sociala si politica, project management), iar in prezent este implicat in scrierea si implementarea de proiecte cu finantare europeana.

Acordă o atenţie deosebită dimensiunilor metodice şi strategice ale acţiunilor. Studiile şi experienţa profesională multidisciplinară şi multiculturală îi permit să dovedescă polivalenţă şi adaptabilitate în contexe noi.

Este licenţiat în filologie şi în ştiinţe administrative, a beneficiat de o bursă Erasmus, obţinând în Franţa o diplomă de studii universitare generale  în domeniul Administraţiei economice şi sociale.

Prin intermediul BSGR a făcut un Master în Ştiinţele informaţiei şi comunicării la una din cele mai bune universităţi din Franţa şi din lume, unde a terminat  şef de promoţie.

Competenţe:

 • scrierea si implementarea de proiecte finantate din fonduri europene
 • elaborarea de strategii si planuri de comunicare
 • conceperea, susţinerea şi evaluarea de programe de formare/traning
 • elaborare de materiale publicitare pe suport hârtie sau web
 • analiza şi conceperea de dispozitive de comunicare culturală, turistică, politică, democrație participativă
 • redactarea caietelor de sarcini pentru operaţiuni de comunicare pe toate suporturile
 • utilizarea tehnicilor şi metodelor de cercetare calitativă şi cantitativă (interviu, chestionar, focus grup)

Află mai multe citind CV-ul complet

Viziteaza site-ul personal

 

Sebastian MUNTEANU

Imprimare
PDF

Sebastian MunteanuAbsolvent al Masterului in Stiinte de Mediu si Dezvoltare Durabila, in cadrul Universitatii din Lund, Suedia precum si al Academiei de Studii Economice, Bucuresti. Personalitate deschisa si o atitudine pozitiva. Sase ani de experienta in mediul public si privat. Experienţă în marketing, activităţi de PR, copywriting, bugetare, predictii financiare, campanii de presa etc. Practica in organizarea de seminarii si evenimente publice. Bune abilităţi de analiză şi cercetare.

Vorbitor de engleză (20 ani); franceză (10 ani); suedeză (2 ani)

Experianta in:

 • Cercetare
 • Capacitatea de a construi sisteme si modele complexe (softuri Stella; MapSys)
 • Utilizator profesionist al suitei Microsoft Office
 • Planificare de management
 • Advocacy şi lobby
 • Bugetare
 • Experienta in organizarea de seminarii si evenimente educationale
 • Negociere
 • Abilitatea de a scrie 40 de cuvinte pe minut

Află mai multe citind CV-ul complet

Sergiu OLTEANU

Imprimare
PDF

Sergiu OLTEANU

Consultant în domeniul dreptului internaţional, în dreptul muncii român şi german, precum şi în dreptul achiziţiilor publice român şi european, cunoscător al jurisprudenţei Curţii de Justiţie a Comunităţilor Europene şi a Curţii Europene a Drepturilor Omului, Sergiu Olteanu are o experienţă îndelungată în domeniul organizaţiilor non-profit, fiind preocupat de dezvoltarea capacităţii administrative şi dezvoltării instituţionale, de managementul instituţiilor publice şi organizaţiilor non-guvernamentale, de stadiul reformelor împotriva corupţiei în ţara sa natală, de corecta transpunere în dreptul românesc a acquis-ului comunitar, precum şi de asigurarea unei protecţii juridice eficiente drepturilor fundamentale ale omului.

Doctorand la Facultatea de Ştiinţe Juridice a Universităţii Osnabrück, absolvent a două studii de master la Facultatea de Ştiinţe Juridice a Universităţii Julius Maximilian Würzburg/Universităţii Passau ca şef de promoţie, Sergiu Olteanu este autor a 17 lucrări ştiinţifice publicate sau în curs de publicare în reviste de specialitate din România şi Germania, precum şi a unei baze de date cu jurisprudenţa Curţii de Justiţie a Comunităţii Europene în domeniul achiziţiilor publice şi dreptul muncii.

Află mai multe citind CV-ul complet

Eduard CIOCANESCU

Imprimare
PDF

Eduard CIOCANESCU

Consultant in management si dezvoltarea afacerilor la o companie multinationala. Experienta in sectorul energetic, piata de retail & FMCG, piata de constructii, I.T. si administratie publica. A organizat multiple seminarii si conferinte in Romania, Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

Licentiat in Managementul Sistemelor Informatice si Afaceri Internationale in colegiul de afaceri Eller din cadrul Universitatii Arizona, S.U.A. si Universitatii Edinburgh, Marea Britanie. Urmeaza in prezent un doctorat in economie in cadrul Academiei de Studii Economice, universitate unde a obtinuta licenta in Informatica Economica in anul 2004.

In prezent, Eduard incearca alaturi de alti 4 consultanti sa contribuie la modernizarea sistemului educational romanesc. Colaboratorii il considera o persoana optimista, un bun analist si negociator. Ii place sa gaseasca solutii pentru situatiile complexe.

Află mai multe citind CV-ul complet

Delia BUNCEANU

Imprimare
PDF

Delia Bunceanu

Formator de formatori în domeniul educaţiei, profesor de limba şi literatura franceză şi expert în analiza, elaborarea şi editarea de manuale şcolare, Bunceanu Victoria – Delia şi-a stabilit ca scop revigorarea învăţământului românesc.

Absolventă a Facultăţii de Litere, Bunceanu Victoria - Delia a urmat cursurile Universităţii Paul Valéry, din Montpellier, Franţa, obţinând în 2008 diploma de master II cu menţiunea „Très Bien”. Stagiul efectuat în cadrul Serviciului Editorial al Editurii Hachette International, experienţa ca profesor de limba şi literatura franceză în România şi lucrările de cercetare realizate în Franţa au pregătit-o pentru reformarea administraţiei publice din România.

Spirit creativ, dar şi combativ, Delia este de câtva timp consilier superior în cadrul O.I.P.O.S.D.R.U, Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi consideră că trăieşte intens ciocnirea poeziei cu geometria administrativă în punctul descoperit cândva de Dan Barbilian.

Claudiu IVAN

Imprimare
PDF

Claudiu IVAN

Claudiu Ivan este de profesie sociolog, absolvent al Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, sectia Sociologie, din cadrul Universitatii din Bucuresti. Si-a completat formarea cu studii postuniversitare fiind absolvent de programe de master in Romania si strainatate dupa cum urmeaza:

- master in limba engleza de analiza a politicilor publice si statistica avansata la Facultatea de Sociologie din cadrul Universitatii Leuven, Belgia (2007).
- master de Comunicare si Opinie Publica la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti (2003).
- master de Guvernare si dezvoltare comunitara la Facultatea de Stiinte Politice, SNSPA (2008).

In prezent domnul Claudiu Ivan lucreaza la teza de doctorat vizand "Mecanismele de implementarea a politicilor publice privind egalitatea de sansa in Romania". Termenul de sustinere a tezei de doctorat: septembrie 2009.

Din anul 2003 Claudiu Ivan este expert in cadrul Agentiei pentru Strategii Guvernamentale din cadrul Guvernului Romaniei unde se ocupa de managementul proiectelor de cercetare sociala.
Aceasta postura i-a dat prilejul sa devina familiar cu specificul de functionare al mecanismului administrativ si deficientele acestuia.

Apropiatii lui Claudiu Ivan sunt unanimi in a recunoaste cerbicia in atingerea obiectivelor si echilibrul manifestat in momentele de incordare si provocare.

Află mai multe citind CV-ul complet

Delia MATEIAS

Imprimare
PDF

Delia Mateias

Aria de specializare a Deliei consta in leadership-ul si managementul educational in toate sectoarele educationale, completate de cei 9 ani de experienta in organizatii educationale (coordonator national in Romania al unui proiect european educational, colaborator cu Academia Romana in proiecte educationale) si un MPA in Educational Leadership and Management, Newcastle Univesity, UK.

Principalele cursuri:
 • Conducere şi Management Strategic Educational;
 • Inteligenta Emotionala si Leadership;
 • Managementul Schimbării în Organizatii Educationale;
 • Managementul Resurselor Umane în Educaţie;
 • Management Intermediar în Educaţie;
 • Strategii şi Metode de Cercetare.
Dimensiunea internationala a studiilor de master i-au oferit oportunitatea sa dobandeasca o mai buna intelegere comparativa a organizatiilor educationale, o abordare practica privind cele mai noi concepte si tendinte in management si leadership educational. Astfel, Delia a dobandit o intelegere critic-reflectiva, dar totodata practica a problemelor cheie din domeniul educational.

Coordonator national in Romania al unui proiect european- “Evaluarea Sitelui European: Mediul Inconjurator pentru Tinerii Europeni” (http://ec.europa.eu/environment/youth/), Delia a implementat strategii inovatoare de management educational, promovand la toate nivelurile problemele mediului inconjurator si in consecinta, stimuland implicarea unui numar semnificativ de participanti (cadre didactice si alti specialisti educationali, elevi, parinti, etc.). Raportul si concluziile stabilite in urma proiectului au fost foarte apreciate de catre Comisia Europeana, European Schoolnet, urmand ca sugestiile propuse sa contribuie semnificativ la o noua varianta a siteului European.

Spirit optimist si inovator, Delia considera ca inteligenta emotionala si creativitatea vor contribui la succesul reformei educationale romanesti si mai mult, la extinderea dimensiunii europene a educatiei.
 

Radu OPREA

Imprimare
PDF

Radu OPREA

A decis sa se specializeze intr-un domeniu oarecum nou pentru societatea romaneasca, dar si cea internationala, numit “politici publice.” A urmat cursurile Facultatii de Politici Publice din cadrul Universitatii Pepperdine din Los Angeles, SUA. In 2008, a obtinut Diploma de Masterat in Politici Publice, cu dubla specializare in Economie si Politici Regionale si Locale.

Practica la Cabinetul Primarului din Los Angeles, munca in domeniul imbunatatirii serviciilor publice din California, studiile de masterat dar si cele de licenta obtinute in tara, experienta practica in administratia romaneasca si mediul privat romanesc si international, il recomanda pentru a contribui la imbunatatirea administratiei publice romanesti. Un prim inceput il consituie proiectul www.politicipublice.ro.

Află mai multe citind CV-ul complet

Codru VRABIE

Imprimare
PDF

Codru Vrabie

Trainer şi consultant în domeniul administraţiei publice şi al dreptului fundamental la bună administrare, Codru are o experienţă consistentă în problematica managementului public şi nonprofit, fiind preocupat de problemele capacităţii administrative şi dezvoltării instituţionale, de dezvoltarea strategică a unei instituţii/organizaţii, de lupta împotriva corupţiei şi de transpunerea în legislaţia românească a acquis-ului comunitar. 
Codru este un om energic, bine organizat şi orientat către rezultat, fiind la fel de eficient atunci când lucrează individual sau în echipă, având o bună capacitate de analiză, sinteză şi evaluare, experienţă în cercetare, advocacy şi procese de consultare a societăţii civile, respectiv cunoştinţe solide asupra afacerilor publice.  Codru a fost selectat în 2005 şi a beneficiat de Bursa Specială a Guvernului României în 2006-07, urmând să lucreze timp de 3 ani în sectorul public din România, în calitate de consilier contractual ori responsabil de proiect.
Codru a lucrat timp de 10 luni la Camera Deputaţilor a Parlamentului României, în calitate de consilier, cu rolul de-a planifica implementarea unor prevederi din Tratatul de la Lisabona.  Rezultatul negativ al referendumului irlandez a contribuit, printre altele, şi la despărţirea lui Codru de slujba de la Parlament.  Totuşi, cu aproape 10 ani de experienţă în sectorul non-profit, Codru este, din Iulie 2007, reprezentantul organizaţiilor societăţii civile în Consiliul Naţional de Integritate.