PROFIN

profin buildingEști student la ASE București? Esti pasionat de piata de capital? Doresti sa iti extinzi cunostintele in domeniul administrarii unui portofoliu de investitii? Vrei sa inveti intr-o maniera interactiva, urmand procese si instrumente de lucru folosite de catre profesionisti ? S.A.I. PROfin isi propune sa transfere know-how si expertiza dinspre profesionisti catre studenti.

Daca vrei sa inveti despre piata de capital si administrarea unui portofoliu de investitii de la profesionistii din domeniu, te invitam sa aplici pentru un loc in cadrul intreprinderii simulate S.A.I. PROfin, completând FORMULARUL DE APLICAȚIE.

Prin completarea formularului de mai jos va puteti inscrie in procesul de recrutare pentru un loc de practica in cadrul intreprinderii simulate cu profil Societate de Administrare a Investițiilor - SAI PROfin, sau/si pentru un loc de practica la una din institutiile financiare partenere in cadrul proiectului PROfin.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este Duminica, 20 Octombrie, ora 24:00

Studentii selectionati in urma evaluarii aplicatiilor vor fi invitati la interviu in perioada 21-25 Octombrie!!!

Asteptam cu interes aplicatia ta!

IMPORTANT: Grupul tinta al proiectului este constituit din studentii din anul III la ciclul de licenta, respectiv anul I si II de la masterat din cadrul facultatii FABBV.

Echipa PROfin

profin.ase[...]gmail.com

facebook-button

Daca esti ABSOLVENT/A al/a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, atunci articolul de mai jos este de interes pentru tine!

In cele ce uremeaza, vă solicităm sa participati la un sondaj reprezentativ pentru absolvenții ASE București referitor la insertia lor pe piata muncii. Comunicând experiențele personale pe care le-ați avut în timpul studiilor, precum și după absolvire, puteți contribui la configurarea unei imagini reprezentative valorasă pentru decidenții instituției, ca și pentru cei care pot influența evoluția pieței muncii.

Vă asigurăm că răspunsurile dumneavoastră vor fi folosite numai în cadrul acestui studiu. Rezultatele vor fi publicate astfel încât să excludă identificarea persoanelor.

INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ VOR FI TRATATE STRICT CONFIDENȚIAL.

Dacă doriți, vă putem trimite un rezumat cu cele mai importante rezultate.

Completarea chestionarului dureaza aproximativ 15 min. dar va asiguram ca va fi extrem de usor (click pe imaginea de mai jos)!

Vă mulțumim foarte mult pentru sprijin!

Completeaza chestionarul acum!

Acest chestionar semi-structurat se adreseaza studentilor care au avut cel putin o experienta de studiu in strainatate in timpul careia a efectuat un stagiu de practica.

Precizam ca informatiile furnizate vor fi tratate confidential, acestea fiind utile pentru redactarea unui manual de bune practici privind efectuarea stagiilor de practica la universitatile din Romania.

Experienta ta din strainatate este foarte valoroasa! Prin completarea acestui chestionar poti contribui cu idei la imbunatatirea organizarii stagiilor de practica din Romania.

Timpul de completare aproximativ este de 10 minute!

Iti multumim anticipat pentru timpul acordat ! (click pe imagine pentru completare !)

checkMark

Prima intalnire dintre membrii Comitetului de Tranzactionare si Supraveghere (CTS) si “angajatii” intreprinderii simulate a avut loc in data de 04.05.2012 cu ocazia primei zile de pregatire a activitatii intreprinderii simulate (training).

Ziua a fost deschisa de catre Razvan Panturu, reprezentant BRD in Comitetul de Tranzactionare si Supraveghere, care a prezentat studentilor cateva informatii generale privitoare la functionarea intreprinderii simulate, precum structura functionala a entitatii virtuale (impartirea activitatii intre cele cinci departamente) si activitatile specifice care vor fi desfasurate la nivelul fiecarui departament, precum si principalele obiective pe care acestia vor trebui sa le indeplineasca pana la finalul acestui an universitar.

Dupa acest cuvant de introducere, Olga Ursu, reprezentant BRD in Comitetul de Tranzactionare si Supraveghere si trader in cadrul departamentului Piete de Capital al BRD, a prezentat studentilor participanti la seminar cursul introductiv de analiza tehnica. Acesta s-a desfasurat de-a lungul a aproximativ 5 ore si a acoperit prezentarea unor elemente de baza a analizei tehnice, precum trenduri, linii de trend, canale de trend, rezistente, suporturi, oscilatori, formatiuni grafice, dar si valuri Elliot si retrageri Fibonacci. In finalul seminarului, studentilor li s-a aratat modalitatea de construire a unui grafic folosind platforma Reuters si au primit indicatii in legatura cu modalitatea de intocmire a unui raport de analiza tehnica.

 Saptamana aceasta sesiunile de training in cadrul S.A.I. PROfin vor continua astfel:

  • Fonduri de Investitii, Miercuri, 9 Mai, intre orele 10:30-12:00 in sala 3M8; Training-ul este sustinut de Dragos Manolescu, Portfolio Manager at OTP Asset Managemen
  • Strategii de tranzactionare si prezentarea platformei de tranzactionare BRD, Miercuri 9 Mai, intre orele 15:00 - 18:00 in sala 3M7; Training-ul este sustinut de Bogdan Tudosie Senior Trader, Departamentul Piete de Capital BRD si Tudor Cernica, Head of Sales, Departamentul Piete de Capital BRD
  • Analiza fundamentala, Sambata 12 Mai, intre orele 09:00 - 14:00 , in sala 3M2; Training-ul este sustinut de Mihai Anghelescu, Senior Analyst Equity Research, Alpha Bank.

Am fost incantati de numarul mare de aplicatii, si desi initial planificasem selectia unui numar de 35 de studenti, dupa evaluarea aplicatiilor dar mai ales in urma desfasurarii interviurilor fiind impresionati de interesul si dorinta studentilor de a se alatura proiectului, am decis suplimentarea locurilor. Fiind prima selectie de "personal" al S.A.I. PROfin, si avand planuri ambitioase de dezvoltare a intreprinderii, consideram ca fiecare dintre voi va avea o contributie semnificativa la dezvoltarea activitatii S.A.I. PROfin.


Astfel, ne bucuram sa te invitam sa te alaturi intreprinderii simulate S.A.I. PROfin. Asa cum am discutat si in cadrul interviurilor, activitatea S.A.I. PROfin va demara la inceputul lunii mai, cu o sesiune de training pentru toti "angajatii" PROfin. Mai multe detalii despre perioada de desfasurare si agenda trainingului vor fi comunicate in saptamanile urmatoare.

Felicitari! Asteptam cu nerabdare sa ni te alaturi!

 In continuare tabelul nominal in ordinea punctajelor obtinute:

Citeşte mai mult...