Video

Radu OPREA a fost invitat duminică, 28 nov. 2010, la emisiunea Editie Speciala de la Realitatea TV, moderată de Cătălin Striblea. Dialogul a fost unul echilibrat punându-se accentul pe realizările bursierilor (Simion ILIE, Anca GHEORGHICA, Radu OPREA) și pe faptul că investiția în bursele ce ne-au fost acordate se întoarce înzecit la contribuabilul român fie prin banii europeni pe care mulți dintre noi îi atragem, fie prin impozitele pe care le plătim ca urmare a activităților productive pe care le desfășurăm.

Pe 25 nov. 2010, Simion ILIE, președintele ABBSGR, a fost invitatul lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Mai jos puteți urmări înregistrarea intervenției.

Dim lights Embed Embed this video on your site

ABBSGR a fost invitata la emisiunea “100 de minute” a Alessandrei Stoicescu de la Antena3 unde s-a discutat despre programul Bursa Speciala Guvernul Romaniei si alte cateva subiecte de actualitate. Asociatia a fost reprezentata de colegul nostru, Radu OPREA, care, evident, nu a scapat ocazia de a povesti si despre metoda SMART de politici publice. Mai jos, un montaj cu cele mai importante interventii despre noi :