profin buildingEști student la ASE București? Esti pasionat de piata de capital? Doresti sa iti extinzi cunostintele in domeniul administrarii unui portofoliu de investitii? Vrei sa inveti intr-o maniera interactiva, urmand procese si instrumente de lucru folosite de catre profesionisti ? S.A.I. PROfin isi propune sa transfere know-how si expertiza dinspre profesionisti catre studenti.

Daca vrei sa inveti despre piata de capital si administrarea unui portofoliu de investitii de la profesionistii din domeniu, te invitam sa aplici pentru un loc in cadrul intreprinderii simulate S.A.I. PROfin, completând FORMULARUL DE APLICAȚIE.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este Vineri, 16 Martie, ora 24:00.

Studentii selectionati in urma evaluarii aplicatiilor vor fi anuntati in data de 23 Martie si vor fi invitati la interviu in perioada 26-28 Martie.
In urma desfasurarii interviurilor, vor fi recrutati 35 studenti. Lista finală a studenților recrutați va fi anunțată în data de 30 Martie a.c.

Asteptam cu interes aplicatia ta!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi, dar mai întâi verifică dacă răspunsul la întrebările tale nu se află deja în lista de Q&A.

Echipa PROfin

profin.ase[...]gmail.com

facebook-button