afis-conf-lansare-profinAsociatia Beneficiarilor Bursei Speciale „Guvernul României” – ABBSGR, este partener de implementare alături de Academia de Studii Economice Bucuresti (ASE) și BRD-Groupe Société Générale,  în proiectul „Metode inovative pentru profesionalizarea viitorilor specialisti in domeniul financiar-bancar”-ProFin, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, contract POSDRU/109/2.1/G/81455.


Obiectivul major al acestui proiect vizeaza cresterea gradului de ocupare si a nivelului de calificare a tinerilor absolventi de invatamânt superior cu profil financiar-bancar prin dezvoltarea, implementarea si promovarea unor metode, instrumente si mecanisme integrate, interactive si inovative de invatare, consiliere si insertie pe piata muncii. Perioada de implementare a acestui proiect este ianuarie 2012 - decembrie 2013.

Asociația noastră și-a propus să se implice în proiecte cu o importantă componentă inovativă, așa cum se întâmplă și în cazul de față, unde se urmărește înființarea primei întreprinderi simulate cu profil financiar-bancar din România. Absolvenții de studii în străinătate din asociația noastră vor avea ocazia să împărtășească din experiențele lor pozitive prin intermediul acestui proiect. (Simion ILIE - președinte ABBSGR)


Grupul tinta vizat de proiect este constituit din studentii ASE Bucuresti din anul III licenta si anii I si II masterat de la Facultatea Finante, Asigurari, Banci si Burse de valori.

Mai multe detalii despre proiect puteți afla dacă veți participa la Conferința Nationala de lansare a proiectului, ce va avea loc in data de 29.02.2012, in Aula Magna ASE (Caderea Bastiliei), începând cu ora 15.00 sau vizitând site-ul proiectului www.ase.ro/profin

Evenimentul reuneste studenti, experti din domeniul financiar-bancar românesc, reprezentanti ai mediul universitar, constituindu-se intr-o adevarata ocazie de intâlnire a stakeholderilor acestui proiect.