profin buildingEști student la ASE București? Esti pasionat de piata de capital? Doresti sa iti extinzi cunostintele in domeniul administrarii unui portofoliu de investitii? Vrei sa inveti intr-o maniera interactiva, urmand procese si instrumente de lucru folosite de catre profesionisti ? S.A.I. PROfin isi propune sa transfere know-how si expertiza dinspre profesionisti catre studenti.

Daca vrei sa inveti despre piata de capital si administrarea unui portofoliu de investitii de la profesionistii din domeniu, te invitam sa aplici pentru un loc in cadrul intreprinderii simulate S.A.I. PROfin, completând FORMULARUL DE APLICAȚIE.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este Vineri, 16 Martie, ora 24:00.

Studentii selectionati in urma evaluarii aplicatiilor vor fi anuntati in data de 23 Martie si vor fi invitati la interviu in perioada 26-28 Martie.
In urma desfasurarii interviurilor, vor fi recrutati 35 studenti. Lista finală a studenților recrutați va fi anunțată în data de 30 Martie a.c.

Asteptam cu interes aplicatia ta!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi, dar mai întâi verifică dacă răspunsul la întrebările tale nu se află deja în lista de Q&A.

Echipa PROfin

profin.ase[...]gmail.com

facebook-button

sigla profinMiercuri 29 februarie 2012 a avut loc Conferința de lansare a proiectului Metode inovative pentru profesionalizarea viitorilor specialiști în domeniul financiar-bancar – PROFIN. Evenimentul s-a desfășurat în Aula Magna a Academiei de Științe Economice din București.

 

Conferința a fost organizată de beneficiarul proiectului ASE București și a beneficiat de susținerea partenerilor BRD – Groupe Societe Generale și Asociația Beneficiarilor Bursei Speciale Guvernul României (ABBSGR), precum și de prezența unor invitați de marcă din mediul academic și a unor profesioniști în domeniul piețelor de capital.

Cele două obiective principale urmărite și realizate prin intermediul Conferinței au fost:

  • Diseminarea informațiilor cu privire la obiectivele, activitățile și rezultatele proiectului PROFIN, în special în rândul grupului țintă;
  • Facilitarea întâlnirii între membrii grupului țintă și profesioniști în piețe de capital.

Citeşte mai mult...

Sigla TIAPotentialii beneficiari ai programului Tineret in Actiune (Youth in Action Programme) au posibilitatea de a depune proiecte pana pe 1 mai si 1 octombrie anul acesta.

Prioritatile pe 2012 sunt urmatoarele:

  • proiecte care vizeaza sa promoveze angajamentul tinerilor spre o crestere mai favorabila incluziunii si in special: proiecte care abordeaza aspectele somajului in randul tinerilor si/sau care vizeaza stimularea mobilitatii si a participarii active a tinerilor someri in societate.
  • o prioritate importanta va fi plasata prin actiunile programului de a asigura accesul tinerilor someri la toate oportunitatile pe care le ofera;
  • proiecte care vizeaza aspectele saraciei si ale marginalizarii si care incurajeaza sensibilizarea tinerilor si angajamentul de a remedia aceste probleme pentru o societate mai favorabila incluziunii.

Citeşte mai mult...